Fredriksstad Blad (f-b.no)


Bedre trafikale forhold med Høyre

Jeg stiller selvsagt opp for å hente barnebarnet mitt i barnehagen. Med mor på jobb og far/sønn på høyskolen skulle jeg altså hente barnebarnet i barnehagen. Det ble en lærerik opplevelse. Man skulle tro at en biltur fra rådhuset til barnehagen rett over kråkerøybrua, derfra opp til leie og så over til Kråkerøy igjen skulle gå riktig greit, men den gang ei. Nå er tidspunktet, kl. 15,30, neppe det gunstigste tidspunktet jeg kunne valgt, men  1 time og 30 minutter var mer enn jeg var forbredt på. Dette sier det meste om de trafikale forhold i Fredrikstad akkurat nå. Riktignok er kråkerøybrua stengt i øyeblikket og ny veiløsning er valgt og vedtatt, men det haster alikevel! Fredrikstad Høyre vil prioritere veinettet i kommende periode. Persontrafikken trenger det og næringsliv og industri trenger det enda mer.   

I går

Skrevet av

Peter Kuran

Andre innlegg av:

Webside:

30

08 2011

8 Kommentarer Legg til din ↓

Nyeste kommentarer ligger øverst

 1. Runar Helgesen #
  1

  Hei Peter
  Hva skal man si til dette? Velkommen etter? Hvor har du vært de siste 10-15 år?
  Alvorlig talt Peter, hvis dette gjelder flere av dere skjønner jeg hvorfor enkelte politiske vedtak blir som de blir…

 2. 2

  Thank you for publishing this. This resolved an abundance of doubts i always had.

 3. 3

  Thank you for making this post. Discovered your site through another blog – highly informative and enjoyable.

 4. 4

  Hi, I just found your website via yahoo. Your viewpoint is truly applicable to my life right now, and I’m really pleased I found your website.

 5. 5

  I have a blogger blog with a custom domain set up. I want to export it to a hosted wordpress blog. Some of my posts have good ranks with google and I don’t want to mess that up. My new WP blog will be the .net of my custom blogger domain so the permalinks will technically change if I import the old posts…any ideas how to get around this?.

 6. 6

  If I reword a news article I read online. Rewording it so it is totally different, is this copyright infringement? I want to send a few stories to local community papers. Thanks for your answers..

 7. 7

  My brother and I have been just debating this quite topic, he’s always endeavouring to prove me incorrect. Your current view on this is amazing and just how I really feel. I recently emailed my brother this site to show him your current view. Appropriate after looking over your internet website I bookmarked and might be returning to read your messages!

 8. 8

  Youre therefore cool! We do not assume Ive go through any such thing such as this prior to. So nice to locate someone which includes original thoughts on this subject. realy thanks for beginning this particular upward. this site is something that is needed on the internet, someone with a small creativity. of use job for bringing some thing a new comer to the web!Din kommentar